Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Valtec

Consumabile și igienă profesională

Portofoliul nostru variat oferă produse profesionale de curățenie și igienă pentru o gamă largă de companii și organizații. Fie că activați în sectorul automobilelor, industriei, sănătații, horeca sau doar doriți să aveți o curățenie exemplară la locul de muncă, vă oferim cele mai rapide soluții, create pentru nevoile dumneavoastră.

Vizitează magazinul
Game produse

Igienă & echipamente medicale

Auto

Gama noastră variată de produse oferă soluții pentru un mediu de lucru curat, ca de exemplu: hârtie absorbantă care nu lasă urme de folosire sau șervețele umede de cea mai bună calitate. De asemenea, oferim consultanță cu privire la polișare, îngrijire, curățarea suprafețelor delicate, degresare, îndepărtarea prafului și multe altele.

Vezi produsele in shop

Industrie

Fie că ai de-a face cu contaminări în mediul industrial sau de stergeri diverse, de la simple pana la suprafețe speciale sau doar ai nevoie de solutii de curatare profesionala pentru mâini sau produse de îngrijire a pielii pentru angajații tăi, suntem pregătiți să menținem mediul de lucru curat și sănătos prin soluții universale pentru toate tipurile de suprafețe sau substanțe.

Vezi produsele in shop

Mentenanța clădirilor

Spațiile sanitare sau cele de lucru rămân impecabile în urma folosirii produselor noastre sanitare, atât de către utilizatori cât și de către personal: lavete antibacteriene, săpunuri de mâini și spumă de curățare, hârtie igienică, role de hârtie, sisteme dispensare dar și lavete de curățare pentru o multitudine de suprafețe, potrivite pentru hoteluri, spitale, restaurante sau chiar fabrici și garaje.

Vezi produsele in shop

Sănătate

Împiedică pericolele de infecție și menține un mediu aseptic imaculat cu soluțiile noastre de igienă produse pe baza ultimelor reglementări: hârtie igienică, prosoape de hârtie, cuverturi de pat, sisteme pentru deșeuri, soluții curățare pentru vasul de toaletă, săpun antibacterial, gel dezinfectant, șervețele medicale pentru curățarea zonelor importante, a echipamentelor delicate, șervețele de unică folosință sau pentru folosință îndelungată.

Vezi produsele in shop

Gastronomie și HORECA

A activa în industria horeca presupune prioritizarea factorului igienic. Oferta noastră include șervețele nețesute, lavete de curățare, produse din hârtie și alte soluții de absorbție pentru o activități de curățare atât pentru clienți cât și pentru angajați.

Vezi produsele in shop